Strandvegen Hage

Strandvegen Hage ligger på Martodden, som er i ferd med å bli et nytt, spennende, bynært område med flere byggeprosjekter på gang. Prosjektet har en spennende utforming med rekkehus og “townhouse”-boliger over flere plan. Prosjektet er i salgsfasen.

Read More
Boligprosjekter
Vestbyen kvartal

På kvartal 13 bygger Ustillingsplassen Eiendom nok et boligprosjekt, og det siste i rekken blant deres prosjekter i Vestbyen. Byggingen er inne i siste byggetrinn, og ferdigstilles i løpet av 2019.

Read More
Boligprosjekter
Parkgata 32-34 (Fougner Lundhs plass)

Fougner Lundhs plass ligger mellom Hamar Tinghus, Statens hus og Hamar rådhus, og er et av de sentrale torgene i byen. Hamar kommune ønsker å vitalisere plassen gjennom å etablere funksjoner som bidrar til at det får økt bruk. Et av tiltakene som er sett på er muligheten for å etablere bebyggelse langs Parkgata med både boliger og næring som henvender seg mot plassen.

Read More
Boligprosjekter
Kommunedelplan for sentrum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Varius quam quisque id diam vel quam elementum pulvinar etiam.

Read More
Planer
Intercity: Dobbeltspor gjennom Hamar

Tekst her tekst her. Tekst hertekst her tekst hertekst hertekst her tekst her tekst her. Tekst her tekst her. Tekst hertekst her tekst hertekst hertekst her tekst her tekst her. Tekst her tekst her. Tekst hertekst her tekst hertekst hertekst her tekst her tekst her. Tekst her tekst her. Tekst hertekst her tekst hertekst hertekst her tekst her tekst her. Tekst her tekst her. Tekst hertekst her tekst hertekst hertekst her tekst her tekst her.

Read More
Kvartal 54

I 2017 gikk Utstillingsplassen Eiendom, OBOS og BetonmastHæhre sammen gjennom Vangsvegen 33 AS for å utvikle tomta, og i 2018 ble planene vedtatt. Prosjektet legger til rette for 121 boenheter med bebyggelse fra fire til seks etasjer mot Vangsvegen og Østre torg og åtte etasjer mot Fougner Lundhs plass.

Read More
Boligprosjekter
Ankerhagen

Mange flytter til Hamar, og det bygges mange nye boliger. Sentrumsnære boliger er attraktivt, og i Hamar dukket det opp en sjelden mulighet da den gamle yrkesskolen ble flyttet. Hele 20.000 m2 ble frigjort, bare ca. en kilometer fra sentrum. Kommunen kjøpte tomten, hvor det skal bygges minimum 200 nye boenheter. Området, som ligger like ved grøntområdet Ankerskogen og svømmehallen med samme navn, har fått navnet Ankerhagen.

Read More
Boligprosjekter
Østre Torg

Østre torg er et av de mest sentrale byrommene i Hamar. Som en del av satsningen på sentrum går Hamar kommune inn for å oppgradere torget, og skape fremtidens møteplass. Torget skal være et sted for dialog, og være en naturlig møteplass og arena for mindre, mer intime arrangementer og handelsopplevelser.

Read More